Přeji si zasílat aktuální informace na uvedenou emailovou adresu:

Nevyplňovat

Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko:

Potraviny

  • stanovení těžkých kovů v zemědělských plodinách dle nařízení vlády (ovoce, zelenina, obilniny, olejniny, jakékoliv jiné potraviny a suroviny)
  • stanovení vody v potravinách a alkoholických nápojích přesnou analytickou metodou Karl Fischer
  • stanovení morfinu v máku a v makových výrobcích
  • stanovení aflatoxinů (např. oříšky, koření, sója, kukuřice a výrobky z nich)
  • analýza nápojů (stanovení etanolu, metanolu, ftalátů, ethylkarbamátu, cukru, kovů )
  • stanovení kvality lihu v rozsahu platné vyhlášky
  • základní analýza destilátů (ethanol, methanol, isopropanol) – rodný list
  • stanovení jednoduchých cukrů (glukóza, fruktóza, sacharóza) a inulinu v rostlinných materiálech
  • obsah oleje v olejninách
  • číslo kyselosti tuků a olejů
  • refrakční index ovocných šťáv (cukernatost)
  • obsah vlákniny
  • mikrobiologická analýza potravin a nápojů včetně kontroly výrobních prostor (koliformní bakterie, E. coli, stafylokoky, enterobakterie, kvasinky a plísně, celkové počty mikroorganismů, Bacillus cereus a další)
  • další analýzy dle dohody (podle platné legislativy, platných ČSN nebo metodiky dodané zadavatelem)

Napište si o nezávaznou cenovou kalkulaci analýzy potravin!

Pro rychlejší vyřízení Vašeho dotazu, uveďte prosím telefonní číslo

Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko:
Webové stránky vytvořil Acceler